SkyBone

Oferujemy wyposażenie zakładów przetwórstwa owoców i warzyw

w linie produkcyjne i urządzenia procesowe


W zakresie przetwórstwa owocowo-warzywnego oferujemy następujące technologie:

- myjki owoców i warzyw: wodne, szczotkowe, bębnowe

- transportery inspekcyjne i podawcze

- rozdrabniacze

- przecieraczki pionowe jedno i dwustopniowe

- blanszowniki

- pasteryzatory natryskowo-zamokowe

- pasteryzatory wannowo-kontenerowe

- pasteryzatory koszowe

- wyparki próżniowe do przygotowania koncentratu pomidorowego, soku, dżemu, powideł itp.

- napełniarki produktu i zalewy

- pakowarki aseptyczne Bag in Box do koncentratu soków i innych produktów

- linie szokowego zamrażania warzyw i owoców


Linie produkcyjne do:

- produkcji i pakowania ketchupu

- produkcji wsadów jogurtowych

- produkcji musztardy i majonezu

- koncentratu soków

 
Projekt i wykonanie: e-sec